Rus pije pivo i pleše na suncu, dok Srbin trči u hladnoj Drini (foto)

08.01.2021

13:43 >> 14:03

0

Đorđe Despotović započeo pripreme za nastavak sezone pre okupljanja sa Rubinom

Rus pije pivo i pleše na suncu, dok Srbin trči u hladnoj Drini (foto)
Copyright MN Press

U ruskom fudbalu učestali su skandali u kojima glavne uloge imaju njihovu najpopularniji fudbaleri. Poslednji takjav napravio je napadač Rubina, Ivan Ignjatev, koji je tokom odmora na jednoj od egzotičnih destinacija pustio svoj video plesa sa pivom u ruci. Mada je snimak brzo izbrisan, po običaju njegovi tragovi su negde sačuvani, pa se zbog svega digla velika prašina u medijima.

Komentar o aferi dao je i legndarni fudbaler Igor Šalimov, koji se poslednjih godina bavi trenerskim poslom.

– Da, pivo može na odmoru, ali zašto to objavljivati? Ne razumem to! Po mom mišljenju, ovo nije potrebno. Još jedan smešni ples uz pivo … Vanji će biti teško u Rubinu, jer u timu ima Despotovića. Možda bi Ignjatev trebalo da promeni ekipu. Ne vidim ga u Rubinu – rekao je Šalimov.

Dok se Ignanjatev provodi na suncu uz muziku, ples i pivo, dotle njegov konkurent za mesto u timu, Srbin Đorđe Despotović vredno radi u hladnoj Drini:

Printscreen/Instagram/ddespot92

Pročitajte još

Prema pisanju ruske “Gazete” srpski reprezentativac se nalazi na listi Top 10 igrača Premijer lige sa najvećim rastom vrednosti na tržištu. Prvi je Hrvat Nikola Vlašić kome je cena porasla za 5.000.000 evra i sada iznosi 30.000.000 evra, dok je naš igrač na 10. mesto sa rastom od 1.500.000, pa trenutno vredi 4.500.000 evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike