Prozivka iz Marseja prešla granicu dobrog ukusa: Ostavimo Radonjića da bude "instagramer"

02.01.2021

14:02 >> 13:48

0

Srbin na tapetu stručnih komentatora francuskog fudbala

Prozivka iz Marseja prešla granicu dobrog ukusa: Ostavimo Radonjića da bude "instagramer"
Copyright Profimedia

Nije prvi put da Nemanja Radonjić prolazi kroz težak period u Marseju. Prošle godine je prozivan sa svih strana, pa se pred kraj godine podigao iz pepela i sa četiri gola u seriji nametnuo stručnom štabu Olimpika i navijačima, koji su ga zbog prodora po krilu i brzini poredili sa Kristijanom Ronaldom.

Međutim, prijatnost za Srbina kod Francuza nije potrajala. Piše se sve češće da će uskoro potražiti drugu sredinu, a Sebastijem Kordoleani, komentator i poznavalav prilika u Olimpiku, u svojoj oceni Radonjićeve budućnosti ide najdalje od svih:

Pročitajte još

– On je već dve i po godine u Marseju. Mnogi igrači su se već dokazali ili su pokazali napredak u svom ponašanju. On je nastavio da bude ležeran isti kao i pre. U igri koristi isti dribling i odnos prema lopti je uvek drzak. Neka nastavi karijeru “instagramera” daleko od Marseja – rekao je Kordoleani.

Pored Radonjića, na dobrom putu da napusti francuski fudbal je i Vukašin Jovanović. Tiražni “L ekip” piše da je Bordo definitivno presekao i neće Jovanoviću ponuditi obnovu ugovora koji ističe u junu.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike