Stojković “slomljen”: Sanjao sam trofej kao malo dete, izvinjavam se što sam izgubio dostojanstvo

26.05.2021

22:13 >> 06:57

0

Autor: Adam Štulić

Stojković “slomljen”: Sanjao sam trofej kao malo dete, izvinjavam se što sam izgubio dostojanstvo
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana drugu sezonu uzastopno okončali su bez trofeja. Drugu godinu uzastopno crno-beli su sezonu završili porazom u finalu Kupa, posle lošijeg izvođenja penala.

Posle Vojvodine u Nišu prošle takmičarske godine, Partizan je bez pehara u masovnijem takmičenju ostao i posle duela na najvećim rivalom Crvenom zvezdom, koja je na stadionu “Rajko Mitić” slavila 4:3, pošto posle 120 minuta nije bilo golova.

– Moj tim je zaslužio da podigne trofej! Prihvatam potpunu odgovornost jer sam obećao nešto, a nisam ispunio. Oni, igrači i ceo stručni štab, su zaslužili da pobedimo. Za sve ovo se izvinjavam svim Partizanovcima! Neizmerno mi je teško – rekao je odmah posle meča kapiten crno-belih Vladimir Stojković. 

Iskusni čuvar mreže igonrisao je sramotnu provokaciju Marka Gobeljića, koji je stao pred njega sa spuštenim šorcem u trenucima dok su njegovi saigrači slavili odlučujuću odbranu Milana Borjana, dok je o incidentu sa Krstovićem tokom penal serije rekao:

 – Izvinjavam se i što sam izgubio dostojanstvo u jednom momentu i obećavam da ću sve ove trenutke, koje sam želeo da  ispunim i ostvarim sa timom, kad-tad nadoknaditi i vratiti! Ponavljam, toliko mi je teško jer sam izneverio trenera i saigrače u želji da podignemo trofej Kupa o kome sam sanjao zajedno sa njima, kao malo dete! U toj želji sam sagoreo! Oni su ovo zaslužili više nego ikad!  Preteško mi je, prvenstveno zbog njih i svih “grobara“ – kazao je Vladimir Stojković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike