Skandal u najavi! Otkaz Kostiću bez upozorenja: Direktor traži žestoku kaznu za Srbina

09.09.2021

19:37 >> 19:39

0

Kapiten i saigrači iz Ajntrahta žele da vide pokajanje

Skandal u najavi! Otkaz Kostiću bez upozorenja: Direktor traži žestoku kaznu za Srbina
Copyright Profimedia/Thilo Schmuelgen/Reuters-Pool/dpa

Kao da skandal sa davanjem pogrešne e-mail adrese zbog čega je propao transfer Filipa Kostića iz Ajntrahta u Lacio nije bio dovoljan, sada se srpskom reprezentativcu preti žestokim kaznama.

Kako piše nemački Bild zahtev za sankiconisanjem stigao je od većeg dela ekipe na čelu sa kapitenom Sebastijanom Rodeom. Svi oni su spremni da prihvate Kostića kao saigrača, ali uz jasne signale kajanja za sebično ponašanje.

Navodi se dalje da i klub razmata kaznu koja bi se ogledala u penalima od 100.000 evra i nekoliko utakmica suspenzije.

Ali to nije ono najgore što bi moglo da se desi srpskom internacionalcu. Mogući su i dodatni koraci, a upravni direktor Savetodavnog udruženja igrača Bundeslige Gregor Reiter traži od Ajntrahta da bude primer svima i Kostiću uruči momentalni otkaz!?

– Namerno odbijanje igranja utakmica i treniranja je ozbiljno kršenje ugovora. Po mom mišljenju to je dovoljno da se opravda raskid bez prethodnog upozorenja kluba – rekao je Reiter.

pročitajte još:

Zaista neshvatljivo ponašanje Nemaca. Najpre su izveli trik sa e-mail adresom i onemogućili već gotov transfer Srbina u Lacio, a sada žele da ga potpuno upropaste i zagorčaju mu život.

Ostaje nejasno zbog čega, kada već tako planiraju da rade u budućnosti, nisu pristali na ponudu Lacija i prodali Kostića za ponuđenih 15 miliona evra i doatne bonuse.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike