Vratio se! Dobra vest za Grobare: Suma stigao u Beograd iz pakla Gvineje

09.09.2021

17:34 >> 18:57

0

Gvinejac će biti spreman za večiti derbi

Vratio se! Dobra vest za Grobare: Suma stigao u Beograd iz pakla Gvineje
Copyright MN Press/Marko Metlas

Filmska priča o povratku Sejdube Sume iz rodne Gvineje za Beograd okončana je na najbolji mogući način.

Fudbalski klub Partizan obavestio je da je afrički ofanzivac preko Istanbula uspeo da stigne do Beograda!

Drama je počela kada se Suma odazvao pozivu da igra za reprezentaciju Gvineje, a onda ga je po dolasku u domovinu tamo dočekao državni udar. Sve je stalo, a ljudi su preživljvali pravi pakao.

Printscreen/Instagram FK Partizan

Čitava dva dana Suma je proveo “zarobljen” u jednom od hotela, a onda je Liverpul, čiji prvotimac Nabi Keita igra za Gvineju, uspeo da organizuje let i prebaci fudbalere u Evropu.

Uz Keitu i Sumu spas od gvinejskog haosa i neizvesnosti pronašli su i Abdulaje Sila, Saidu Sou, Medi Kamara, Mohamed Bajo, Isiaga Sila, Ahmed Mendez, Florentin Pogba, Mamadu Kane, Ali Keita i Mohamed Ali.

Nakon što su stigli u Englesku, fudbaleri koji su zbog kovid mera mogi da prođu kroz ovu državu samo u tranzitu, nastavili su svoje putešestvije ka drugim delovima Evrope.

Pročitajte još:

Sejduba Suma je stigao do Istanbula, a onda je odatle napokon doleteo i do Beograda i javio se svojim klupskim kolegama i rukovodiocima Partizana.

Navijači crno-belih s oduševljenjem su dočekali vest da je omaleni ofanzivac ponovo među svojima u Humskoj, te da će biti na raspolganju treneru Aleksandru Stanojeviću u narednim danima, koji mogu mnogo da donesu Partizanu, kako u Evropi, tako i u Superligi, budući da je i večiti derbi veoma blizu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike