Stanković spremio iznenađenje za Milaneze: Zvezda menja formaciju?

17.02.2021

20:00

0

Autor: D. B.

Crveno-beli sutra igraju protiv slavnog italijanskog kluba u Ligi Evrope

Stanković spremio iznenađenje za Milaneze: Zvezda menja formaciju?
Copyright MN Press

Šta je smislio Dejan Stanković? Pripreme za meč protiv Milana obavljene su u centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi sa jasnom idejom da igrači hladne i mirne glave, izolovani od svih bočnih faktora dočekaju ovaj duel.

Posle poslednjeg treninga deluje da Stanković i dalje ima određene nedoumice, ali i da je blizu odluke da na duel protiv “roso-nera” izađe uz ideju da otupi oštricu napada Milana. A ona je oštra čak i kada u njoj nije Zlatan Ibrahimović.

Tokom današnjeg dana moglo je da se nasluti da će ispred neprikosnovenog Milana biti tri centralna defanzivca: Miloš Degenek, Nemanja Milunović i Radovan Pankov. Po desnom i levom boku igraće Milan Gajić i Milan Rodić.

Mesto u veznom redu pored Seku Sanoga trebalo bi da zauzme Gelor Kanga, koji ima određenu prednost u odnosu na Njeguša Petrovića.

U samom špicu trebalo bi da zaigra Dijego Falćineli, a iza njega dejstvovaće Mirko Ivanić i El Fardu Ben.
Dakle, kako stvari trenutno stoje, sutra od prvog minuta u igri nećemo videti Filipe Falka, ali ne bi bila senzacija da šansu već na startu dobije Aksel Bakajoko, koji bi doneo veću brzinu crveno-belima.

Pročitajte još

Ono o čemu će morati da posebno vode računa u Zvezdi je činjenica da su Falćineli i Mulunović na žuti karton daleko od suspenzije i u slučaju da dobiju opomenu na sutrašnjoj utakmici ne bi bili u konkurenciji za revanš u Milanu zakazan za 25. februar. Dva žuta kartona ima i Marko Gobeljić koji će utakmicu sigurno početi na klupi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike