Milan Zvezdu napada sa dva Hrvata: Pioli meša karte, sedam promena u odnosu na meč sa Specijom

17.02.2021

15:54

0

Autor: Adam Štulić

Italijanski mediji objavili potencijalni tim rosonera koji će početi duel na stadionu Rajko Mitić

Milan Zvezdu napada sa dva Hrvata: Pioli meša karte, sedam promena u odnosu na meč sa Specijom
Copyright Profimedia

Polako se približava početak jedne od najvećih utakmica koju su fudbaleri Crvene zvezde igrali u poslednjih nekoliko godina. U četvrtak od 18.55, na stadionu “Rajko Mitić”, izabranici Dejana Stankovića igraće prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana, koji bi na travu najvećeg srpskog stadiona trebalo da izađe u promešanom sastavu.

Daleko od toga da se projektovani tim Milana može nazvati drugim, ali italijanski mediji najavljuju da bi Setfano Pioli od prvog minuta protiv Crvene zvezde trebalo da ima sedam novih igrača u odnosu na tim koji je počeo prošlonedeljni duel sa Specijom.

Jedan od razloga za takvu odluku italijanskog stratega je bez sumnje i blizina milanskog derbija protiv Intera (nedelja), koji bi u velikoj meri mogao da odredi tok borbe za Skudeto.

Dve promene trebalo bi da budu u defanzivnom delu tima. Italijanski mediji smatraju da je Donaruma siguan na golu, kao i Teo Ernandez uz levu aut liniju, te Romanjoli na poziciji štopera, dok bi novi igrači u postavi Milana trebalo da budu Tomori i Kalulu.

Pročitajte još

Tamnošnji novinari predviđaju da će Pioli na “Marakani” pokušati da odmori Kesija, pa bi uz Benasera defanzivni vezi trebalo da bude Meite, dok bi najviše promena moglo da usledi u ofanzivnom delu tima. Italijani očekuju da strateg Milana potpuno promeni trio koji će dejstvovati iza napadača, pa bi umesto Leaa, Čalhanoglua i Salemakersa, na “Maraknu” trebalo da istrče Kastiljeho, Krunić i Rebić, dok je mesto u centralnom delu napada “rezervisano” za Marija Mandžukića umesto standardnog Zlatana Ibrahimovića.

Projektovani tim Milana
Donaruma, Ernandez, Romanjoli, Tomori, Kalulu, Meite, Benaser, Kasiteljeho, Krunić, Rebić, Mandžukić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike