Ekspedicija Milana došla u Beograd: Ibra zeva na "Marakani" (foto)

18.02.2021

18:10 >> 07:11

0

Rosoneri doputovali u glavni grad Srbije gde igraju u četvrtak protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope

Ekspedicija Milana došla u Beograd: Ibra zeva na "Marakani" (foto)
Copyright MN Press

Fudbaleri Milana sleteli su na beogradski aerodrom “Nikola Tesla”, prema očekivanju i najava, u najjačem sastavu. Na samom aerodromu i oko njega nije se moglo primetiti da se nešto značajnije dešava po broju policijaca. Uobičajene snage, nekoliko patrolnih vozila koje će biti u pratnji gostiju iz Italije, dok navijača i drugih zainteresovanih nije bilo na dočeku slavnom klubu.

MN Press

A da su došli, imali i bi i šta da vide. Malobrojni svedoci njihovog dolaska u naš glavni grad, uglavnom zaposleni na aerodromu i pripadnici policije, mogli su izbliza da vide najveće zvezde “rosonera” Ibrahimovića, Rebića, Mandžukića, Ernandeza …

MN Press

Cela ekspedicija gostujuće ekipe koja će u četvrtak uveče u 19.00 časova izaći na duel Crvenoj zvedzi u šestaestini finala Lige Evrope, prošla je rutinsku graničnu kontrolu i na VIP izlaz napustila aerodromsku zgradu ispred koje ih je čekalo dva autobusa.

MN Press

Predviđeno je da ekipe odsedne u hotelu Hilton, ali će pre smeštaja osetili su i travu stadiona “Rajka Mitića”. Mnogima će to biti prvi izlazak na teren našeg najvećeg stadiona, a Mandžukić može da se pohvali i da je 2013. godine u kvalifikacijama za SP 2014 na meču sa Srbijom savladao golmana Vladimira Stojkovića. Naravno, zajedno sa Hrvatom iskustvo sa Marakanom ima i reprezentativac BiH Rade Krunić koji je u srpskoj Superligi igrao kao član Borca iz Čačka i Donjeg Srema iz Pećinaca.

MN Press

Pročitajte još

Ibrahimoviću ova rutina nije bila posebno zanimljiva, što se moglo i primetiti po fotografijama agencije “MN Press” na kojima je uhvaćen da zeva u društvu svoje balkanske ekipe (Mandžukić, Krunić, Rebić).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike