Stanković posle žreba: Biće borba neprestana

14.12.2020

12:49

0

Autor: J. T.

Utisci Zvezdinog trenera posle žreba

Stanković posle žreba: Biće borba neprestana
Copyright Tanjug/Uwe Anspać/dpa via AP

Nije dobro prošla Crvena zvezda na žrebu šesnaestine finala Lige Evrope. Izvučen je stari poznanik i nema sumnje da nas čekaju novi spektakli u duelima sa Milanom, ekipom koju Dejan Stanković vrlo dobro poznaje kao neko ko je godinama živeo upravo u tom gradu, ali noseći dres gradskog rivala Intera.

Odmah posle saznanja ko će biti rival njegovog tima 18. i 25. februara, trener crveno-belih oglasio se izjavom za klupski sajt.

-Snažan protivnik. Juče sam gledao utakmicu između Milana i Parme, gde je Parma odigrala fenomenalno, ali je Milan svo vreme bio dominantan.  Lideri su na tabeli u Seriji A, a ne treba trošiti vreme za priču o njihovoj istoriji i o tome kakav su faktor u evropskim takmičenjima. U zadnjih par godina prolaze kroz tranziciju, ali utisak je da su u ovoj sezoni pronašli ravnotežu. Sa Piolijem su dobili dosta toga, radi se o odličnom treneru. Biće spektakl, nemam dilemu. Voleo bih da se nešto promeni do tada što se tiče navijača. Kada bi mogli da igramo na punoj “Marakani”… To je nešto što priželjkujemo – počeo je Stanković.

Prva utakmica igra se u Beogradu, a revanš je u Italiji.

-Oni će nastaviti da igraju prvenstvo, ali nas čeka pauza i mogućnost da se još bolje spremimo. Bićemo svežiji, odradićemo i pripreme. Opet, Milan je dobar tim, čekaju nas dve utakmice, nadigravaćemo se. Rekao sam da se ne plašimo nikoga, ali da poštujemo svakoga. Realista sam u života, svestan sam da nemamo pravo da pretimo, ali nećemo odustati. Tražićemo naše sanse i “biće borba neprestana” – zaključio je Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike