Stanković odlučio: Tri nova imena na Zvezdinom spisku za Evropu

04.02.2021

07:25 >> 08:17

0

Autor: D. B.

Trener crveno-belih, čini se, nije imao previše dilema

Stanković odlučio: Tri nova imena na Zvezdinom spisku za Evropu
Copyright MN Press

Dejan Stanković je odlučio ko će mu biti aduti u “operaciji Milano”. Crvena zvezda je dostavila UEFA spisak igrača za mečeve protiv italijanskog fudbalskog giganta u Ligi Evrope i na njemu nema iznenađenja.

Verovatno najvažnija vest je što je među prijavljenim igračima i Aleksandar Katai, koji je imao zdravstvenih problema, pa je preskočio i prvi deo priprema za nastavak sezone. Crveno-bela “desetka” je bio do odlaska na drugi deo priprema u Tursku, van stroja još od novembra prošle godine. Stanković je registrovao i sva tri pojačanja – Akesela Bakajoka, Slavoljuba Srnića i nedavno pristiglog Filipa Falka.

Što se tiče golmana aduti crveno-belih su naravno kapiten Milan Borjan, pa iskusni Zoran Popović i mladi Marko Ćopić.

Ibrahimovića, Mandžukića i ostale “ale” kojima Milan raspolaže u napadu pokušaće da zaustave defanzivci Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Panković, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković i Marko Gobeljić.

Među igračima sredine terena izbor je pao na Mirka Ivanića, Aksela Bakajoka, Gelora Kangu, Aleksandara Kataija, Njegoša Petrovića, Veljka Nikolića, Željka Gavrića, El Fardu Bena, Seku Sanoga, Slavoljuba Srnića i Aleksu Vukanovića, a, zanimljivo, na spisku se nalazi i mladi Mateja Bačanin, ali i Andrija Radulović za koga je bilo najavi da će napustiti tim i otići na pozajmicu gde će steći iskustvo.

Pročitajte još

U napadu su provereni Dijego Falćineli, novajlija Falko, pa na pripremama probuđeni Milan Pavkov, kao i mladi Marko Lazetić (igraće za Grafičar tokom proleća) i Nikola Krstović.

Prvi meč 1/16 finala Lige Evrope zakazan je za 18. februar na stadionu “Rajko Mitić”, najverovantije bez prisustva publike. Revanš je predviđen za sedam dana kasnije u Milanu.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike