Srbin ne gubi u Rusiji, novi trijumf Lokomotive: Marko Nikolić pravi čuda sa Moskovljanima

22.08.2021

15:48 >> 15:50

0

Ekipa našeg stručnjaka ima tri pobede i dva remija u prvih pet kola

Srbin ne gubi u Rusiji, novi trijumf Lokomotive: Marko Nikolić pravi čuda sa Moskovljanima
Copyright Profimedia

Preporod, verovatno je to najbolja reč koja opisuje igre Fjodora Smolova u dresu Lokomotive iz Moskve.

Dobio je iskusni (31) ruski fudbaler vetar u leđa od srpskog stručnjaka Marka Nikolića i već u prvih pet kola ruskog šampionata stigao do brojek od pet golova. Prošle sezone je, poređenja radi, mrežu rivala tresao samo sedam puta. Ali, Nikolić mu je verovao. Sada se vidi da je bio u pravu.

Lokomotiva od komandom srpskog stručnjaka ne zna za poraz u dosadašnjem delu prvenstva, ima tri pobede i dva remija i u ovom trenutku deli drugo mesto sa samo bodom zaostatka u odnosu na vodeći tim. U toku dana biće odigrane još dve utakmice ruske Premijer lige pa su moguća manja pomeranja u stanju na tabeli.

Ovonedeljna utakmica sa Krasnodarom samo je dokaz svega prethodno izrečenog. Lokomotiva je slavila sa 2:1 (2:0), a oba gola za Nikolićev tim postigao je upravo Smolov, i to u 7. i 33. minutu. Jedni gol za gost delo je Korodve u 71. minutu.

Pročitajte još:

Deluje da je Srbin odlično pripremio ekipu u pauzi između dva šampionata, da je sve kockice složio na svoja mesta, i zaista ne bi trebalo nikoga da začudi da se Lokomotiva ove sezone plasira u Ligu šampiona, pa čak i da stigne do titule šampiona Rusije, što bi svakako bila prilično velika senzacija u konkurenciji Zenita, Rubina, CSKA, pa i trenutno vodećeg Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike