Srbija uzela Englezima supertalentovanog klinca

30.09.2020

13:22 >> 16:53

0

Sjajne vesti stižu iz FSS

Srbija uzela Englezima supertalentovanog klinca
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Selektor U19 reprezentacije Srbije Milan Lešnjak objavio je spisak igrača koji će se naći na mini-pripremama u Kovilovu od 5. do 10. oktobra. Ništa neobično, osim ako se dobro ne pogleda spisak imena koja su se na njemu našla. Uz adute Partizana i Crvene zvezde, pa momke koje već godinama igraju za strane klubove, posebno se izdvaja jedno ime.

Dejan Tetek.

Reč je o momku rođenom u Oksfordu 24. septembra 2002. godine. Igra u veznom redu, a nedavno je i debitovao za Reding, klub koji sa klupe vodi Veljko Paunović. Naš trener mu je pružio šansu na kup meču protiv Lutona (poraz 1:0), ali je uprkos eliminaciji iz takmičenja Tetek ostavio odličan utisak na svom seniorskom debiju.

Tetek je igrao tri utakmice za reprezentaciju Engleske , dve u konkurenciji U19 i jednu za U18, a uspeo je i da postigne jedan gol.

Osim Teteka na priprema će biti i golmani Filip Stanković (Inter), Andrija Katić (Budućnost, Dobanovci), Novak Mićović (IMT), Đorđe Jovičić (Braga), Nikola Marjanović (Brodarac), Aleksandar Vasiljević (Brodarac), Ognjen Đurković (Teleoptik), Petar Stojanović (Rad), Aleksandar Vidović (Spartak ŽK), Nikola Stajić (San Fernando), Aleksandar Lukić (Grafičar), srednji red Dejan Zukić (Vojvodina), Bogdan Jočić (Verona), Luka Velikić (Osasuna), Martin Novaković (Rad), Mateja Stojanović (Žarkovo), Andrija Radulović (Crvena zvezda), Lazar Pavlović (Partizan), Miljan Momčilović (Teleoptik), Stefan Tomović (Brodarac), napad Dragoljub Savić (Rapid), Luka Bijelović (Spartak ŽK), Borisav Burmaz (Grafičar), Damjan Dostanić (TSC), Nikola Ristović (Zemun), Njegoš Kupusović (Ajntraht, Braunšvajg), Nikola Štulić (Partizan), Nikola Čolić (Partizan).

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike