"Lisa" iz Sidneja otkrila šta je sve uticalo na to da Rafu "počasti" srednjim prstom

12.02.2021

09:34

0

Autor: Adam Štulić

Australijanka priznala da nije Rafin fan

"Lisa" iz Sidneja otkrila šta je sve uticalo na to da Rafu "počasti" srednjim prstom
Copyright Tanjug/AP Photo/Rick Rycroft

Jedan od najzanimljivijih momenata u istoriji Australijan opena odigrao se u četvrtak tokom meča Rafaela Nadala i Amerikanca Majkla Moa, kada je u finišu drugog seta gospođa iz publike “počastila” španskog asa srednjim prstom.

Dan kasnije, australijski radio “3AV”, stupio je u kontakt sa damom iz Sidneja, koja je pod pseudonimom Lisa otkrila da je veliki fan tenisa i da svake godine dolazi u Melburn, objasnivši zbog čega je odlučila da Rafu “pozdravi” na neprimeren način.

– Sigurno nisam ljubitelj Nadala. Mislim da je neverovatno dosadan i stalno prolazi kroz sve te ospesivno kompulsivne rituale – objasnila je Australijanka i sama dala potvrdu svojih tvrdnji:

– Sama činjenica da su moje slike postale viralne, čak i širom sveta, odražažva koliko su njegovi mečevi neverovatno dosadni, jer zašto biste želeli da se fokusirate na gledaoca.

Upitana je “Lisa” i zbog čega je gledala Nadala ukoliko nije njegov fan.

– Jedini razlog zbog kojeg sam se našla na meču je taj što sam imala kartu za prethodni duel između Koko Gaf i Elene Svitoline, čiji sam veliki navijač.

Gospođa priznala i da njena ćerka nije baš bila oduševljenja njenim ponašanjem, istakavši i da je obezbeđenje bilo veoma nepristojno.

Pročitajte još

– Kada su mi rekli da moram da odem, pitala sam žašto. Ja sam gledalac, platila sam kartu, zbog čega ne smem da budem malo glasnija – kazala je Lisa, priznavši da je na njeno ponašanje možda uticalo to što je pre meča konzumirala alkohol.

– Popila sam jednu čašu šampanjca – dodala je dama pod pseudonimom Lisa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike