Sprema se velika fudbalska bomba: Ronaldo tražio da ne igra, hoće da ode iz Juventusa

22.08.2021

16:31 >> 16:36

0

Stara dama će morati da pusti Portugalca

Sprema se velika fudbalska bomba: Ronaldo tražio da ne igra, hoće da ode iz Juventusa
Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Zvaničnih ponuda za Kristijana Ronalda nema tvrde u Juventusu, ali izgleda da Portugalaca ima neka saznanja koja su nepoznata Staroj dami!

Čuveni italijanski novinar, više nego dobro upućen u fudbalska dešavanja u Seriji A, Fabricio Romano, objavio je da je Kristijano Ronaldo zahetevo da ne bude u timu za prvi meč u novoj sezoni sa Udinezeom.

I Ronalda zaista nema među prvih 11, meč je počeo sa klupe, a kako trenutno izgleda u igru neće ni ulaziti. Jer, kako navodi Romano, Portugalac nije u timu jer želi da u narednih nekoliko dana pronađe novi klub!

Ono što ne ide uz celu priču je činjenica da je Ronaldo danima unazad naglašavao da ne želi da ode iz kluba. Ipak, nema sumnje da bi i jednoj i drugoj strani leglo da Ronaldo pronađe novi angažman dok je još pod ugovor sa Juventusom.

U slučaju da se desi da ostane u klubu do kraja sezone, mogao bi da ode bez obeštećenja, a to nikako ne bi odgovaralo višestrukom šampionu Italije.

Pročitajte još:

Pominjalo se da ovakav rasplet čeka madridski Real, baš kao i PSŽ, koji bi da uprai Ronalda i Mesija, kako bi vrhunskog igrača angažovali bez obeštećenja, ali ne treba sumnjati da će čelnici Juventusa postupiti mudro i pre svega misliti o ekonomskom aspektu cele priče.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike