Spektakularni boks meč: Lukaku kao Majkl Bafer, u ringu "Roki" Konte protiv Lautara Martineza (VIDEO)

13.05.2021

15:33 >> 18:27

0

Interovci napravili sjajnu parodiju na račun priča o sukobu trenera i igrača

Spektakularni boks meč: Lukaku kao Majkl Bafer, u ringu "Roki" Konte protiv Lautara Martineza (VIDEO)
Copyright Printscreen

Izvodi ga iz igre. Zamenjeni igrač upućuje besan pogled ka treneru. Ko zna šta je bio spreman da mu uradi u tom trenutku, ali glava se ohladila veoma brzo. Kasno, međutim, da zaustavi sve spekulacije među navijačima na društvenim mrežama i u žutoj štampi. Od 36. minuta utakmice već se počelo da priča ko je koga prvi napao u svlačionici.

Sve se to dogodilo sinoć posle utakmice između Intera i Rome na “Đuzepe Meaci“, gde je novi šampion Italije slavio pobedu rezultatom 3:1. Teren je besan napustio Lautaro Martinez, već u 36. minutu, jer Antonio Konte nije želeo da trpi nedisciplinu u igru čak i kada meč nema nikakav takmičarski značaj. Ali, vrela južnoamerička krv nije mogla da se smiri, pa je izlazeći iz igre, na svom putu ka klupi uputio jedan oštar pogled ka treneru, da bi posle toga šutnuo flašicu sa vodom.

Na račun toga danas su igrači Intera napravili parodiju. Organizovana je borba, “ljutom” Italijanu i još “ljućem” Argentincu navučene su bokserske rukavice, a Romelu Lukaku je sebi dao ulogu najavljivača boks meča u improvizovanom ringu. Gledaoci su bili fudbaleri. Belgijanac kao čuveni Majkl Bafer dao je sve od sebe u najavi meča, ali je bilo primetno da veći deo publike navija za Argentinca protiv italijanskog “Rokija“. Pogledajte …

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike