Šok u Barseloni, Mesi je dalji nego ikada: Pregovori došli do tačke bez povratka!?

05.08.2021

16:12 >> 16:42

0

Autor: Adam Štulić

Iako je potpis bio pitanje formalnosti, posao propada u poslednji čas

Šok u Barseloni, Mesi je dalji nego ikada: Pregovori došli do tačke bez povratka!?
Copyright Leo Mesi foto: Profimedia

Mirno su u sredu uveče navijači Barselone otišli na spavanje, obnova saradnje s prvom zvezdom tima Leom Mesijem bila je pitanje trenutka, posle usmenog dogovora, koji je postignut pre tri nedelje.

Ipak, samo nekoliko sati kasnije, veliki strah i neizvesnost uvukli su se u zidove “Nou Kampa”, pošto “Marka” ekskluzivno saznaje da su pregovori došli do tačke bez povratka i da je argentisnski superstar Barsi dalji nego ikada.

Uzimajući u obzir činjenicu da je “Marka” madridski list, i samim tim naklonjenija najvećem Barsinom rivalu madridskom Realu, nešto krupno se sigurno dešava u katalonskoj prestonici, jer se ugledni list, bez dileme, ne bi kockao s ugledom najpopularnije i najtiražnije sportske novine u Španiji.

U tekstu se dalje navodi da je i prvi čovek Barse Đoan Laporta svestan situacije u kojoj se našao i da se u ovom trenutku u kancelalrijama “Nou Kampa” jedino razmatra način na koji će šokantne vesti prezentovati, pre svega, milionskoj armiji navijača.

Podsetimo, koliko juče gotovo svi španski mediji preneli su informaciju da je Mesi završio odmor i da je samo pitanje trenutka kada će staviti paraf na novi ugovor s klubom u kojem je proveo celu karijeru.

Objavljeno je čak da je i Leov otac i agent Horhe hitno otputovao u Barselonu kako bi završio sve formalnosti oko formalizovanja usmenog dogovora koji je postignut pre nego što je jedan od najboljih fudbalera svih vremena krenuo na šampionski put s Argentinom do zvanja južnoameričkog prvaka i toliko željenog reprezentativnog trofeja.

Pročitajte još

Ipak, današnji sastanak dve strane otišao je u pravcu koji niko nije mogao ni da pretpostavi, te je Mesi, u ovom trenutku, dalje nego ikada od potpisa ugovora s Barselonom, koji je istekao s poslednjim danom juna ove godine.

Rasplet zavrzlame će uskoro biti poznat…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike