"Slučaj Kanga": Zvezda se oglasila i iznela je jasan stav

05.04.2021

11:03

0

Autor: D. B.

Povodom glasina da je vezista suspendovan i da neće biti akter 164. večitog derbija

"Slučaj Kanga": Zvezda se oglasila i iznela je jasan stav
Copyright MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da stavi tačku na sve priče da je njen prvotimac Gelor Kanga ponovo napravio problem i da ga je klub kaznio,

Posle informacija da je kasnio sa povratkom u Beograd posle obaveza u reprezentaciji Gabona, crveno-beli su odlučili da demantuju priče da je vezista nemirnog duha i nepredvidivog karaktera kažnjen i da sigurno neće biti u večitom derbiju.

Gelor Kanga jeste zakasnio sa povratkom iz reprezentacije, ali iz opravdanih razloga i neće snositi posledice. Zbog rigoroznih mera usled pandemije koronavirusa avionske konekcije iz Afrike do Beograda su bile znatno otežane. Iako čekiran na aerodromu u Parizu, Gabonac nije mogao da uđe u avion za Beograd zbog čega je kasnio sa povratkom. Trenirao je juče sa ekipom, treniraće i danas, a da li će biti u konkurenciji za tim odlučiće šef stručnog štaba Dejan Stanković – navodi se u kratkom saopštenju Zvezde.

Pročitajte još

Podsetimo, Kanga je pomogao Gabonu da izbori plasman na Kup afričkih nacija, a razlog za sumnju da nešto nije kako treba bila je činjenica da ga trener Stanković nije poveo na gostovanje u Kruševac.

Gelor je i tokom ove sezone pravio probleme. Prvo je imao incident na aerodromu sa graničnom policijom, a potom je zbog sukoba sa samim Stankovićem bio dugo na “hlađenju”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike