Zvezda i Kanga - novo poglavlje

25.12.2020

12:51

0

Autor: D. B.

Crveno-beli su još jednom pojasnili status veziste iz Gabona

Zvezda i Kanga - novo poglavlje
Copyright MN Press

Kakva je sudbina Gelora Kange u Crvenoj zvezdi? Da li su tačne informacije da će crveno-beli prihvatiti prvu ponudu koju budu dobili za temperamentnog fudbalera iz Gabona? Da li je istina da ga je trener Dejan Stanković otpisao?

Pročitajte još

Odgovor na ova pitanja dao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela. On informacije o odlasku Kange doživljava kao pokušaj destabilizacije kluba.

Povodom novih napisa da Kanga napušta Crvenu zvezdu, želim još jednom da ponovim da on neće napustiti naš klub. Klub se već jednom zvanično oglasio po tom pitanju i jasno rekao da će Kanga biti kažnjen u skladu sa klupskim pravilnikom, ali da njegov ostanak u Zvezdi nije sporan. Kanga nam je potreban kao igrač za sve velike izazove koji su pred nama. Razgovarali smo sa njim i boriće se za mesto u timu i to svi zvezdaši treba da znaju. Sve dalje spekulacije na ovu temu doživljavamo kao pokušaj destabilizacije našeg kluba – istakao je Mrkela u izjavi dostavljenoj medijima.

Podsetimo iz Zvezde je ranije saopšteno da je bilo nesporazuma na relaciji trener Stanović – igrač Kanga, posle meča protiv Libereca u Ligi Evrope, kao i da je klub zauzeo stav da će vezista biti kažnjen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike