Skaj sports Italia ponovo iznervirao Sinišu Mihajlovića

12.02.2021

23:12

0

Opservacije komentatora u TV studiju omalovažavale igru Bolonje

Skaj sports Italia ponovo iznervirao Sinišu Mihajlovića
Copyright

Siniša Mihajlović i Bolonja teško pobeđuju u ovoj sezoni, a ovu činjenicu potvrdio je i duel na “Renato Dal Ari” protiv Beneventa. Gosti su uspeli da osvoje bod (1:1), pa je to bio jedan od razloga da srpski trener u izjavi za italijanski Skaj Sport pokaže više nervoze nego inače. Drugi povod dali su mu stručnjaci gosti u studiju, tako da je njegova izjava o meču zapravo bila samo ironični komentar njihovog viđenja duela:

– Benevento je mnogo jači od nas, mnogo bolje su stvarali pritisak od nas, tako da ti i nije bilo utakmice. Suviše smo jadni, ne možemo da igramo. Kao što ste rekli na početku, mnogo su jača od nas – rekao je Mihajlović, koji je prema opisu italijanskih portala izgledao kao furija.

Kada je ipak dao svoje viđenje meča, Mihajlović je istakao:

– Primili smo gol lako, ali nismo igrali uobičajenu utakmicu. To je ono što me grize, moramo mnogo bolje! Pogodili smo prerano, nadao sam se da ćemo posle izjednačenja ponovo početi da igramo. Već na treningu sam video stvari koje mi se ne sviđaju i upozorio sam sve igrače. I sada na terenu sam video stvari koje nisam želeo. Radićemo na tome. Danas je nedostajao mentalni stav, nismo bili onakvi kakvi jesmo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike