Bejl ušao u klinč i sa Murinjom: Realnost je drugačija

12.02.2021

22:21 >> 22:28

0

Autor: N. St.

Velšanin se nije dobro snašao u Totenhemu za sada

Bejl ušao u klinč i sa Murinjom: Realnost je drugačija
Copyright Profimedia

Izgleda da problem nije u Zinedinu Zidanu i Realu, već u Geretu Bejlu. Kada je objavljeno da se vraća u Totenhem navijači su bili u ekstazi. Jedva su čekali da vide svog miljenika na terenu.

Umesto toga je odigrao ukupno šest mečeva i dao jedan gol i to u FA kupu ekipi Vikomba. Malo za čoveka koji je toliko toga uradio u karijeri. Da stvari budu gore sada je ušao u klinč sa Žozeom Murinjom.

Pre tri dana je Velšanin objavio fotografiju sa treninga, da bi dan kasnije za meč protiv Evertona portugalski stručnjak odlučio da ga ne uvrsti u tim, uz objašnjenje da je povređen. „Pevce“ u subotu čeka derbi sa Mančester sitijem, a Žoze je deo posvetio Geretu.

– Bitnije mi je da konferencija bude o samoj utakmici, ne o individualcu, ali moram nešto da kažem. Bejlova objava na Instagramu je nešto što treba rešiti. Postoje kontradikcije između toga i realnosti. Možda to nije nešto što je on postavio, možda to radi neko za njega, ali se na slici vidi da je u dobrom stanju i da je spraman, što nije tačno. Situacija je onakva kao što sam već rekao. Nije se osećao dobro, tražio je da ide na skener, što se i dogodilo. Skener je pokazao da nije povređen, ali su njegova osećanja takva. Nije bio spreman za meč. Ako bude spreman za naredni biće izabran u tim – poručio je Murinjo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike