Ronaldo neće biti srećan: Ostrvo bruji o velikom problemu Portugalaca pred meč sa Srbijom

04.03.2021

08:45

0

Autor: Adam Štulić

Portugalija bi mogla znatno oslabljena da izađe na megdan orlovima

Ronaldo neće biti srećan: Ostrvo bruji o velikom problemu Portugalaca pred meč sa Srbijom
Copyright MN Press

“Orlovi” su dobili novog selektora i sada je sva pažnja usmerena na početak kvalifikacija za SP. Predvođeni Draganom Stojkovićem, najbolji srpski fudbaleri će po vizu za Katar krenuti 24. marta protiv Republike Irske, dok će tri dana kasnije na megdan prvom favoritu kvalifikacione grupe Portugaliji. Kako trenutno stvari stoje, znatno oslabljenoj…

Ostvrski mediji pišu da će prva zvezda Mančester junajteda Bruno Fernandeš izvezsno propustiti martovsku reprezentativnu akciju zbog toga što mu menadžer “crvenih đavola” Ole Gunar Solskjer neće dozvoliti odlazak u nacionalnu selekciju. A razlog je karantin.

Naime, mere britanske Vlade obavezuju sve koji dolaze na Ostvro na stroge karantinske mere, što bi značilo da norveški strateg u veoma važnom delu sezone na nekoliko mečeva ostao bez fudbalera od kojeg ponajviše zavisi igra Junajteda, a kako su UEFA i FIFA dozvolili klubovima mogućnost da “spuste rampu” fudbalerima za odazivanje u nacionalne selekcije, velike su šanse da nekadašnji vezista Sportinga propusti gostovanje u Beogradu.

Pročitajte još

Ukoliko se predviđanja britanskih novinara obistine, postavlja se pitanje kako će reagovati i ostali klubovi sa Ostrva koji u svojim redovima imaju reprezentativce Portugalije, koja bi mogla da se nađe u ozbiljnim problemima s obzirom da je na prošlu reprezentativcu akciju bilo pozvano čak 10 premijerligaških fudbalera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike