Ronaldo kao furija zbog beogradskog meča: Obratio se navijačima porukom preko Instagrama

28.03.2021

22:44 >> 07:04

0

Čuveni CR7 priznao da mu teško pada 2:2 na Rajku Mitiću

Ronaldo kao furija zbog beogradskog meča: Obratio se navijačima porukom preko Instagrama
Copyright MN Press

Besni Ronaldo u Beogradu brzinom munje je osvojio prostor na drušptvenim mrežama i stranim portalima. Svi se slažu u oceni da čuveni “CR7” iza sebe tešku košmarnu noć, jer osim što mu ništa nije polazilo za nogom tokom igre na kraju je napustio teren stadiona “Rajka Mitić” ljut kao ris.

Ronaldo nije mogao da se pomiri sa činjenicom da mu gol nije priznat, pa je čak poželeo da odmah napusti teren što je tražio i od sudije gestikulirajući rukama da svira kraj. Najveći portugalski fudbaler svih vremena bacio je kapitensku traku dok je još utakmica trajala, pa je to malobrojne gledaoce u loži motivisalo da ga još jednom iz Beograda isprate salvama uvreda i zvižduka. Jasno su se čule srpske psovke, ali Ronaldo je bio uporan pokazujući ka sudiji da je lopta prešla liniju bar 30 centimetara.

MN Press

– Jedna od najvećih privilegija u životu je biti kapiten Portugalije. Uvek sam davao i uvek ću davati sve za svoju zemlju, to se nikada neće promeniti. Ipak, postoje neki trenuci kada je teško, posebno kada osećate da je cela nacija oštećena. Podignite glavu i suočite se sa sledećim izazovom. Idemo Portugal – poručio je Ronaldo preko Instagrama.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike