Mitrović u suzama zbog rekorda: Reprezentacija je velika čast, sanjao sam o ovome kao dete

27.03.2021

21:59 >> 22:18

0

Autor: N. St.

Sjajni napadač emotivan posle remija sa Portugalcima

Mitrović u suzama zbog rekorda: Reprezentacija je velika čast, sanjao sam o ovome kao dete
Copyright Printscreen/Sportklub

Pamtiće 27. mart 2021. godine Aleksandar Mitrović zauvek. Ne samo zbog remija sa evropskim prvakom i osvojenog velikog boda (2:2) već zbog još jedne velike stvari.

Golom na početku drugog poluvremena je oborio rekord Stjepana Bobeka i postigao 39. gol u nacionalnom timu čime je postao rekorder.

Nisam bio opterećen. Znao sam da ću kad-tad da ga srušim, ali je bio zaista neverovatan osećaj kada je lopta ušla u gol. Dao sam ga i onda su slike golova i detinjstvo krenule da mi prolaze kroz glavu. Reprezentacija mi je velika čast. Srušiti rekord star 65 godina, o kome sam sanjao kao dete – pričao je Mitrović i zastao, suze su same krenule.

Pokušavao je da se zaustavi i da nastavi da priča.

Nisam nešto emotivan, ali je ovo veoma emotivno za mene. Stojim ovde i verujte da ne postoji ponosnija porodica od moje u ovom trenutku. Ne znam šta bih rekao – drhtavim glasom je pričao napadač Fulama.

Printscreen/Sportklub

Potom se osvrnuo na sama dešavanja na terenu.

U prvom poluvremenu smo primili dva naivna gola, imali smo neke polu-šanse, nismo igrali kao što smo želeli. U druogm smo izašli visoko, dali dva brza gola, znali smo da nas jedan vraća u život. Oba su bila odlična. Imali smo još par šansi. Ne znam šta se desilo u tim poslednjim sekundama, bio sam na drugoj strani, ali smo imali te neke kikseve iz naivnih grešaka koje ne smeju da se ponove. Utakmica koja je imala sve – zaključio je Mitrović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike