Ronaldo i Vlahović bili bi idealan par u Juventusu

25.04.2021

10:06

0

Autor: Milan Nastić

Italijani sele Srbina u Torino

Ronaldo i Vlahović bili bi idealan par u Juventusu
Copyright Profimedia.rs

Italijanski mediji sve više se interesuju za srpskog fudbalera Dušana Vlahovića. Prema pisanju Gazete delo sport, postoji velika mogućnost da napadač Fjorentine na leto pređe u Juventus gde bi bio idealan par sa Kristijanom Ronaldom.

– Porede ga sa Ibrahimovićem, a ono što ga izdvaja je to što igra za tim. Zbog toga bi bio idealan partner za Kristijana Ronalda, pa ne čudi što je na radaru Juventusa i mnogih velikih evropskih klubova – pište u tekstu u “Gazete”.

Pročitajte još

Italijani ga vide kao idealnog napadača, bez dileme najperspektivnijeg igrača mlađe generacije u Evropi.

– Rođen je 2000. godine, a uz Holanda je najefikasniji mladi napadač Evrope. On je čist centarfor, moderan, devetka sa svim što je potrebno. Levonog je, a postigao je mnogo golova i svojom slabijom nogom, jedina mana mu je igra u vazduhu. Iako je visok 190 centimetara ne postiže mnogo golova glavom.

Gazeta delo sport ističe da je Juventus izuzetno zainteresovan za Vlahovića, jer crno-beli žele da dosta podmlade tim za naredne sezone.

– Juventus je odlučio da ojača i podmladi ekipu, a srpski napadač iz Fiorentine je jedan od najefikasnijih mladih napadača u Evropi. Sve oči će danas biti na Vlahoviću pošto menadžment Juventusa želi da rekonstruiše tim sa mladim talentima i napadača Fiorentine posebno gledaju – navodi se u tekstu Gazete.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike