"Rad i disciplina su jedini put ka rezultatima koje želim i sanjam"

09.02.2021

14:33 >> 14:34

0

Autor: M. R.

Olga Danilović posle velike pobede u prvom kolu Australijan opena

"Rad i disciplina su jedini put ka rezultatima koje želim i sanjam"
Copyright MN Press

Srpska teniserka Olga Danilović sjajno je počela učešće na prvom grend slemu. Debitantski meč na jednom od četiri najveća turnira u seniorskoj konkurenciji Srpkinja će pamtiti po velikoj pobedi. Bila je bolja od 19. teniserke sveta Petre Martić – 7:5, 3:6, 6:4, pa s razlogom nije skidala osmeh s lica.

Pročitajte još

Prvi put sam u glavnom žrebu Melburna, do kojeg sam stigla iz kvalifikacija, u ovom svima nama čudnom startu sezone, ali startu koji nas čeliči i uči da se sve može, da su rad i disciplina uprkos okolnostima pravi i jedini put ka rezultatu koji želiš i sanjaš – poručila je Olga Danilović posle trijumfa.

Imala je na startu veoma težak posao, jer je preko puta mreže bila mnogo bolje plasirana igračica.

Velika pobeda koja mi u ovom trenutku znači mnogo, kao što znači i moj prvi plasman u drugo kolo jednog grend slema u karijeri. Znala sam da neće biti lakih poena, da me čeka velika borba, da moram da igram na najvišem nivou i da uz sve to moram da ostanem mirna. Ispoštovala sam plan koji sam napravila sa mojim timom, ostala sam dosledna svojoj igri i rezultiralo je na najbolji mogući način. Srećna, zadovoljna gledam na sledeći meč i na nastavak takmičenja u toplom i lepom Melburnu – zaključila je Danilovićeva.

Ona će u narednom kolu igrati protiv 57. igračice sveta Šelbi Rodžers, koja je bila bolja od Frančeske Džons. Sastale su se jednom u Hjustonu 2019. godine i tada je slavila naša teniserka – 6:3, 7:6.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike