Prvenac posvećen porodici: Vujačić zna priče o 2017. godini i duploj kruni

21.02.2021

20:05

0

Crnogorski reprezentativac veruje da trka za titulom nije izgubljena

Prvenac posvećen porodici: Vujačić zna priče o 2017. godini i duploj kruni
Copyright FK Partizan

Na jubilarnom 100. meču na klupi Partizana trenera Aleksandra Stanojevića, crnogorski reprezentativac Igor Vujačić se po prvi put u dresu crno-belih upisao u listu strelaca. Prvenac štopera otvorio je put ka pobedi nad Radnikom iz Surdulice, a on ga posvećuje porodici.

Veoma sam srećan zbog postignutog gola. Do sada sam ulazio u šanse, ali nikako da pronađem put do gola, ali evo danas sam uspeo posle 13 utakmica. Radio sam naporno i nadam se da će ih biti još u dresu Partizana. Stvarno sam presrećan – rekao je Vujačić za klupski sajt.

U taboru crno-belih pobednička serija koja traje već 11 mečeva u Superligi ostavlja nadu da je moguće osvajanje titule kao 2017. godine:

Ne jurimo rekorde, ali se borimo i želimo da pobedimo sve do kraja. Slušao sam o toj sjajnoj energiji koji su imali igrači kada su uzeli duplu krunu i o njihovoj seriji pobeda. To nam je svima podstrek da verujemo u sebe i da gledamo sebe, u svoje dvorište i svaku sledeću utakmicu.

Partizan je sezonu započeo sezonu sa jednim štoperskim tandemom, a završiće je sa potpuno izmenjenim, jer Svetozar Marković i Vujačić trenutno imaju prednost u odnosu na Makija Banjaka i Bojana Ostojića.

Marković je pre svega jedan momak sa vrhunskim ljudskim kvalitetima, a uz to vrhunski fudbaler! Razumemo se odlično na terenu, dosta pričamo, on je veliki radnik i profesionalac i voleo bih da, ako je moguće, ostane što duže sa nama! Njegove odlične partije nisu slučajnost. Meni se isplatio pošteni rad, trud i zalaganje. Kod trenera Stanojevića važi koliko daješ, kako se trudiš, toliko ćeš i dobiti. Bilo je utakmica koje sam igrao u Ligi nacija sa reprezentacijom Crne Gore, ali sam u Partizanu bio na klupi. Video je da dobro igram, ali su tada drugi bili ispred mene. Ukazala mi se šansa i trudim se da je u svakoj utakmici iskoristim.

Pročitajte još

Partizan naredni meč igra u petak kada se sastaje sa Inđijom u gostima:

Još danas ćemo malo uživati i već od utorka su misli okrenuti ka utakmici. Pobedu i gol posvećujem porodici, devojci i mojim saigračima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike