Fjorentina pripremila novi ugovor za Vlahovića: Još pet godina na "Artemiju" i veća plata

21.02.2021

19:20 >> 19:02

0

Ljubičasti ne bi voleli da im momak od 20 godina ode baš kada se razvio u napadača za Seriju A

Fjorentina pripremila novi ugovor za Vlahovića: Još pet godina na "Artemiju" i veća plata
Copyright Profimedia.rs

Navijači Fjorentine mogu da zahvale Dušanu Vlahoviću što su i dalje na pristojnom odstojanju od zone ispadanja, jer da Srbin nije dobio priliku da se nametne kao prvi strelac ekipe ko zna kako bi izgledala stvarnost “ljubičastih”.

Bivši napadač Partizana postigao je prostiv Specije deveti gol u sezoni, osmi na u poslednjih 12 utakmica. Pre dolaska Ćezara Prandelija na klupu nije bio standardan, ali se po dolasku bivšeg selektora “azura” ustalio u timu kao prva napadačaka opcija. To su u štampi opisali kao deo dogovora između igrača i trenera “poverenje za golove” i u toj trampi Fjorentina nekako opstaje na površini:

-Nisam zadovoljan jer sam mogao da dam više na terenu i u igri. Reči Prandelija mnogo mi znače, mnogo mu dugujem. Ne mogu rečima da opišem koliko mu dugujem. Došao je kada nisam bio u pravom momentu, dao mi je samopouzdanje i pokušavam da mu vratim. Mogu da postanem još jači – rekao je Vlahović.

Pročitajte još

Rimska “Republika” piše da će vlasnici Fjorentine i njihov menadžment pokušati da obezbede duži ostanak Vlahovića u klubu. Njegovi zastupnici dobiće, ako već nisu, predlog novog ugovora sa trajanjem do 2026. godine i platom od 1.500.000 evra po sezoni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike