Predsednik Brage ima poruku pred Zvezdu: Želimo pobedu na Marakani

15.09.2021

17:00

0

Autor: Milan Nastić

Prvi čovek portugalskog kluba svestan je da ih čeka težak duel protiv crveno-belih

Predsednik Brage ima poruku pred Zvezdu: Želimo pobedu na Marakani
Copyright Profimedia.rs

Predsednik Brage Antonio Salvador optimista je pred meč sa Crvenom Zvezdom u prvom kolu grupne faze Lige Evrope.

– Očekivanja su visoka, krećemo ovo evropsko takmičenje sa verom u sebe i u naš potencijal. Braga ima istoriju u ovom takmičenju, redovno je član grupne faze i skoro uvek je prolazila dalje. Iako u našoj grupi nema velikih imena, grupa je veoma teška, ujednačena. Crvena zvezda je teoretski najteži rival sa kojim ćemo se suočiti, ali znamo naš kvalitet i koliko vredimo. Spremni smo za utakmicu i nadamo se pobedi – poručio je Salvador.

Pročitajte još

Prvi čovek Brage svestan je da njegova ekipa od početka sezone igra dosta promenljivo, iz četiri kola, slavili su u jednom meču, i imali dva remija, uz jedan poraz.

– Znamo da moramo da ostvarimo više i bolje od onoga što smo uradili na početku ovog prvenstva, mnogo više i bolje nego što smo to učinili u prošloj utakmici protiv Fereire jer kvalitet nije dovoljan da pobedimo, moramo da radimo, da budemo agresivni, da trčimo i sve to moramo da pokažemo već sutra. Braga mora da uđe u svaku utakmicu sa ciljem da pobedi. Znamo da nećemo uvek slaviti, ali moramo da pružimo maksimum, da i kad izgubimo budemo svesni da smo dali sve od sebe – zaključio je Salvador.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike