Prednost Fjorentine je u tome što ima dva Srbina, oni daju karakter ekipi

02.01.2021

21:51 >> 22:05

0

Autor: Milan Nastić

Siniša Mihajlović izuzetno ceni Vlahovića i Milenkovića

Prednost Fjorentine je u tome što ima dva Srbina, oni daju karakter ekipi
Copyright Profimedia.rs

Trener Bolonje Siniša Mihajlović izjavio je da Fjorentina ima jak karakter kao ekipa samo zato što u njoj igraju dva Srbina Dušan Vlahović i Nikola Milenković. On ima samo reči hvale za dvojac “ljubičastih” sa kojim Bolonja igra sutra meč 15. kola Serije A.

– Smatram da su uz Riberija, dva najbolja najbolja igrača Fjorentina, dva Srbina Nikola Milneković i Dušan Vlahović koji daju poseban kvalitet ekipi, a i njihov karakter je veoma bitan za ostatak tima. To se najbolje moglo videti u meču sa Juventusom, gde je Vlahović čak i bio strelac – istakao je Mihajlović.

Pročitajte još

On se osvrnuo i na sutrašnji meč protiv Fjorentine gde očekuje jedan dobar meč i da se pobednik neće znati do poslednjeg minuta.

– Biće to jedan izjednačen duel. Naš cilj je da postignemo gol više od protivnika i izborimo pobedu. Moja ekipa nikad ne odustaje, tako će biti i sutra. Naš prvi cilj je opstanak u ligi, a onda da završimo na što boljoj poziciji.Neće biti lako, ali moji igrači imaju taj borbeni karakter i nikad se ne predaju, i kad primomo prvi gol, igramo do poslednjeg sudijskog zvižduka – zaključio je srpski trener.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike