Posle 25 godina ponovo Lazetić: Ekskluzivna slika nove Zvezdine nade

30.11.2020

23:09 >> 09:05

0

Autor: Adam Štulić

Talentovani fudbaler debitovao u dresu Crvene zvezde sa 16 godina

Posle 25 godina ponovo Lazetić: Ekskluzivna slika nove Zvezdine nade
Copyright MN Press

Posle 25 godina na leđima crveno-belog dresa ponovo piše Lazetić. Posle nekadašnjeg reprezentativca Nikole, koji je za Crvenu zvezdu debitovao u decembru 1995. sa 17 godina, u nedelju uveče protiv Rada (3:0) zaigrao je njegov sinovac Marko.

Nikola Lazetić pred debi u Crvenoj zvezdi

Nova nada kluba iz Ljutice Bogdana prvi meč u najjačem timu Zvezde odigrao je sa 16 godina i deset meseci, postavši tako treći najmlađi prvotimac u trofejnoj istoriji srpskog prvaka, iza Ivana Ilića (16 godina i 15 dana) i legendarnog Milka Đurovskog (16 godina i 49 dana).

VIDEO: Pavkov i Boaći kao nekad, Spiridonović dirigovao

Lazetić je, ipak, mogao da postane jedinstven po golu, ali ga je Damir Kahriman, uz pomoć stative, sprečio da zatrese mrežu u 89. minutu.

Printscreen/Arena sport

-Žao mi je što nisam realizovao šansu u finišu utakmice, ali šta da se radi, zaista sam srećan sam što sam uopšte imao priliku da debitujem. Nisam imao tremu kada sam trebao da uđem u igru, za ovo se spremam ceo život i nadam se što većem broju poziva u prvi tim, golu i tome da se jednog dana ustalim u ekpi – istakao je 190 centimetara visoki Beograđanin.

Zvezdina nova nada: Marko Lazetić

Danas šef, a u dečačkim danima jedan od idola Dejan Stanković, s kojim se Marko slikao pre devet godina u karantinu milanskog Intera, Lazetića je zapazio tokom letnjih priprema, a posle oporavka od povrede, koju je zadobio u omladinskom timu, mladi napadač je za dobar rad nagrađen i prošlonedeljnim putovanjem u Belgiju, na duel Lige Evrope protiv Genta.

Marko Lazetić i Dejan Stanković 22.01.2011. i 29.11.2020.

-Želeo bih da se zahvalim ljudima u klubu i šefu stručnog štaba što veruju u mene i što su mi ostvarili dečački san. O tome da zaigram za seniorski tim Crvene zvezde maštam od kada znam za sebe i zaista mogu da kažem da sam presrećan što sam to uspeo da ostvarim sa 16 godina – rekao je Lazetić za klupski sajt.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike