Podrška legende Junajteda za PSŽ pred večerašnji duel sa Sitijem (FOTO)

04.05.2021

15:07 >> 15:08

0

Aleks Ferguson snimljen kako ulazi u hotel koji su zakupili Parižani

Podrška legende Junajteda za PSŽ pred večerašnji duel sa Sitijem (FOTO)
Copyright Profimedia

Delegacija PSŽ u Mančesteru primila je važnog gosta u hotelu nekoliko sati uoči najvažnijeg meča u sezoni na Etihadu protiv ekipe Mančester sitija. Fotoreporteri su zabeležili trenutak kada u hotel gde su odseli Francuzi dolazi Aleks Ferguson i kako ga nakon sat i dvadeset minuta ispraća gazda PSŽ Naser Al Kelaifi.

Ne postoji promil greške koji bi popularnog Fergija povezao sa drugim posetiocima hotela, čak i da nije snimljen kako izlazi u društvu bogatog Kataranina, jer PSŽ je za svaki slučaj nekoliko nedelja ranije zakupio celi hotel kako iz zdravstvenih razloga igrači ne bi došli u dodir sa drugim ljudima.

Mediji na Ostrvu pretpostavljaju da je razlog posete čuvenog Škota njegov odnos sa Marusijom Poketinom sa kojim ima prijateljsku vezu još iz vremena kada je Argentinac sedeo na klupi Sautemptona. U nekoliko navrata on se jako pohvalno izražavao o trenerskim kvalitetima Poketina, a sada je možda imao i neki savet za mlađeg kolegu pred duel sa Gvardiolinim “građanima”.

Ferguson je u karijeri uspeo da osvoji dve Lige šampiona. Prvi put 1999. godine protiv Bajerna u čuvenom finalu za infarkt, koji su “crveni đavoli” dobili sa dva gola u sudijskoj nadoknadi vremena i drugi put 2008. godine u Moskvi, pobedom nad Čelsijem posle penala. To su ujedno i jedine dve titule Mančestera, a navijači PSŽ se nadaju da će tako ostati i nakon večerašnjeg duela njihovih ljubimaca koji su u zaostatku zbog poraza 1:2 na “Parku prinčeva”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike