Piksi u šoku: Mi smo medicinski fenomeni kada smo ovo uprskali

14.11.2020

09:04 >> 09:52

0

Autor: Milan Nastić

Srpski trener ne može da veruje da se orlovi nisu plasirali na EP

Piksi u šoku: Mi smo medicinski fenomeni kada smo ovo uprskali
Copyright MN Press

Nema čoveka u Srbiji koji nije razočaran neuspehom “orlova” u baražu za plasman na EP. Svi se slažu da je ovo bila idealna prilika da se posle 20 godina srpski fudbaleri dočepaju velike smotre, ali po ko zna koji put ponovo će najbolje selekcije Evrope gledati samo preko malih ekrana.

Imamo toliko “Savićevića” u timu, koji na Deja liče samo po tome što ne ispunjavaju odbrambene zadatke

Proslavljeni trener Dragan Stojković Piksi je istakao da je ovo bila idealna prilka za plasman i da je protivnik bio po meri da se eliminiše.

– Da nam je neko na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dao da sami smislimo najlakši put da se plasiramo, pa ne verujem da bi nam palo na pamet nešto jednostavnije nego pobediti  Škotsku u Beogradu. Nije mi jasno kako su odigrali, šta su uradili i da li su svesni kakvu su šansu propustili. Rekao sam to i pre utakmice, a sada mi je žao što sam bio u pravu, mi smo medicinski fenomeni. Ako nismo sad uspeli da se plasiramo na EURO, pa kad ćemo? – poručio je Piksi za Informer.

Ko umesto Tumbakovića? (anketa)

Fudbalska legenda se osvrnula i na 2000 kada su poslednji put “orlovi” nastupali na EP, a pre toga su morali da igraju protiv tada najvećeg rivala reprezentacije Hrvatske.

– To su utakmice koje ne možeš da zaboraviš do kraja života. Kakva je samo tenzija pratila tu utakmicu, ovo sad je… Ceo sadašnji sistem kvalifikovanja je lagan u odnosu na pre 20 godine. Ali mi smo u Zagreb izašli na teren sa ciljem da izvučemo svu hrabrost iz sebe i da ostavimo poslednji atom snage. Zato smo i uspeli – zaključio je Dragan Stojković Piksi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike