Partizan podneo prijavu i podsetio na strašnu povredu

21.10.2020

05:56 >> 06:16

0

Autor: D. B.

Crno-beli prijavili fudbalere Zvezde Sanoga Disciplinskoj komisiji FSS

Partizan podneo prijavu i podsetio na strašnu povredu
Copyright MN Press

Prema pisanju “Sportskog žurnala” Partizan je poslao posebnu prijavu Disciplinskoj komisiji FSS.

U njoj se traži kazna za Sekua Sanoga koji je tokom 163. večitog derbija povredio Sejdubu Sumu. Sanogo je prstom zakačio po oku vezistu crno-belih, a kako je tokom jučerašnjeg dana iz Partizana je stigla prilično dramatična tvrdnja.

– Povreda je toliko ozbiljna da minimalan napor u toku dana moze dovesti do potpunog gubitka vida, dok je sam igrač imao ‘sreću’ jer da je je povreda bila dva milimetra dalje na licu mesta bi izgubio vid i oko – tvrde iz FK Partizan

Kao dokaz da je Sanogo igrač koji je često koban po rivale Partizan je naveo i incident u kome je povređen igrač Čukaričkog Marko Docić koji će odsustvovati sa terena više meseci. Dociću je tada napukla kost, a oštećena mu je hrskavica.

Posle te utakmice Sanogo se javno izvinio zbog toga što je povredio rivala, tvrdeći da mu to nije bila namera.

– Žao mi je zbog povrede Docića. Prilikom izbijanja lopte, noga mi je produžila, nisam mogao da je zaustavim i zaista nisam imao nameru da ga udarim ili da dođe do bilo kakvog kontakta između nas dvojice. Stvarno saosećam sa Docićem i želim mu što brži i uspešniji oporavak i ovom prilikom mu upućujem najiskrenije moguće izvinjenje zbog starta, koji ponavljam, nije bio moja namera – rekao je Sanogo.

MN Press

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike