Doktor Sead Malićević o povredi Partizanovog Gvinejca: Tmurne prognoze za oporavak Sume

20.10.2020

11:12 >> 11:34

0

Lekar crno-belih rekao za 24sedam koliko će afrički fudbaler biti odsutan sa terena zbog udarca Sekua Sanoga

Doktor Sead Malićević o povredi Partizanovog Gvinejca: Tmurne prognoze za oporavak Sume
Copyright MN Press

Doktor Partizana Sead Malićević posle odigranog derbija sa Crvenom zvezdom konstatuje da je bilo dosta posla za medicinsku službu kluba, jer je bilo grublje igre više nego inače, ali da su svi problemi sanirani, osim jednog. Sejduba Suma će posle udarca koji je zaradio od Sekua Sanoga morati na višenedeljnu pauzu:

– Završen je pregled na kojem je konstatovana kontuzija oka i određena terepaija, kao i naredni pregled na kojem će se videti kako je reagovao na lečenje – priča za 24sedam doktor crno-belih.

Mediji su već došli do saznanja da je omalenom Gvinejcu oko zasečeno noktom što Malićevića ne brine previše, kao drugi deo istog problema:

Printscreen/Youtube/

– Tačno je da postoji ogrebotina, verovatno od nokta, ali to samo po sebi ne zabrinjava previše koliko ono što je na oku izazvao sam udarac. Dakle, taj udarac je izazvao promene na finim strukturama oka zbog čega je Sumi naloženo strogo mirovanje narednih sedam dana. On može da gleda tv, ode do kupatila, ali ne sme da se bavim nikakvim težim fizičkim aktivnostima. Na pregledu za sedam dana videćemo dokle smo došli sa oporavkom, ali već sada mogu reći da je prognoza tmurna. To znači da mu sledi više nedelja pauze.

U timu se dva dana posle derbija niko nije požalio na težu povredu.

– Bio je grublji derbi nego inače, ali su sve te povrede takve prirode da ih rešavamo u hodu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike