Partizan i direktor kluba na tapetu Disciplinske komisije FSS

23.10.2020

19:28

0

Autor: Milan Nastić

Crno-beli loše organizovali derbi

Partizan i direktor kluba na tapetu Disciplinske komisije FSS
Copyright MN Press

Disciplinska komisija FSS pokrenula je postupak protiv Fudbalskog kluba Partizan zbog loše organizacije derbija Zvezda – Partizan (1:1) i izjave direktora Miloša Vazure posle ovog meča, saznaje RTS.

To je konstatovano je na osnovu izveštaja službenog lica, a direktor Vazura se tereti za izjavu da je “u poluvremenu sudija dobio poziv koji se ne odbija”.

U propuste koji su evidentirani spada nedozvoljen broj ljudi na tribinama.

Trener legendarne generacije Crvene zvezde iz Barija, Ljupko Petrović, u izjavi za jutarnji program Pink TV ističe da su crveno-beli pružili dobar otpor protiv Hofehajma, ali da ekipi, kao i njenom strategu Dejanu Stankoviću, predstoji još mnogo rada i učenja.

Takođe, primećeni su navijači koji su bili sa markerima foto-reportera, kao i gađanje loptom golmana crveno-belih Milana Borjana.

Direktor Partizana će morati da obrazloži izjavu da je sudija Novak Simović “na poluvremenu utakmice dobio poziv koji se ne odbija”.

FSS se neće baviti prepiskama Borjana i potpredsednika crno-belih Vuletića. Akteri su najavili da će pravdu potražiti na sudu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike