Partizan desetkovan pred najvažnije mečeve u sezoni

24.02.2021

11:42

0

Autor: D. B.

Povređena četvorica važnih aduta crno-belih

Partizan desetkovan pred najvažnije mečeve u sezoni
Copyright MN Press

Ne, drugačije ne može da se kaže, iako je to ponekada kliše – KK Partizan ove sezone nema sreće! Posle informacije da su van stroja kapiten Novica Veličković, centar Vil Mozli i bek Markus Pejdž, sada stiže još jedna loša vest za sve navijače crno-belih: Erik Mika, koji je u poslednje vreme konačno počeo da hvata zalet i da ulazi u formu, povredio je lakat!

Pred Mozlijem je pauza od dve ili tri nedelje, pošto ima rupturu mišića, Pejdža muči Ahilova tetiva, a Veličkovića zglob. Svi u klubu čine sve kako bi se povreda Mike sanirala do meča Evrokupa protiv Trenta, koji je zakazan za 3. mart. Pre tog duela crno-beli igraju sa Zadrom u ABA ligi (subota, 27. februar sa počekom u 17 časova).

Pročitajte još

Danas smo dobili informaciju da je Mika povredio lakat, da pokušavaju da ga oporave za meč protiv Trenta. Prosto, nemamo sreće ove sezone. Šta god da pokušamo da uradimo, to ode u nekom drugom pravcu. Jednostavno, ne možemo da dođemo do cilja koji smo na neki način zacrtali, a uradili smo sve što smo mogli – rekao je za “Sport klub” predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike