Stigao Koprivica: Pogledajte kako je Obradović sačekao novajliju, bilo je baš srdačno (VIDEO)

24.08.2021

05:55

0

Crno-beli bruse formu na Zlatiboru

Stigao Koprivica: Pogledajte kako je Obradović sačekao novajliju, bilo je baš srdačno (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube/BC Partizan TV

Balša Koprivica je od ponedeljka i zvanično košarkaš Partizana i nije mu mnogo trebalo da se priključi ekipi na Zlatiboru. Tamo ga je dočekao i trener, Željko Obradović.

– Balša, dobro došao. Neka je sa srećom – bila je prva poruka iskusnog i trofejnog trenera.

Zatim je sin Slaviše Koprivice, člana generacije koja je 1992. godine postala prvak Evrope dao kraći intervju za klupsku televiziju.

– Bio sam u četiri-pet vremenskih zona u poslednjih nedelju dana. Čitavog leta sam posećivao različite gradove, države, radio sam sa raznim timovima i obišao sam čitavu zapadnu i severnu hemisferu. Došao sam ovde pre dva-tri dana i pokušavam da namestim taj “džet-leg” i super se osećam – rekao je Koprivica koji kao i ostatak ekipe ima velike ambicije.

– Očekujemo da pobedimo u što više utakmica. Kao igrač, očekujem da se poboljšam što više mogu uz Željka, da napredujem i mislim da ćemo napredovati mnogo. Imamo mlad tim, perspektivne igrače na svim pozicijama. Samo treba da igramo zajedno i da radimo na timskoj hemiji van terena.

Koprivica je prilično dugo živeo u Americi, pa je sada logičan splet okolnosti, privikavanje na Evropu i taj stil košarke.

– Značiće mi da se prilagodim na evropski stil. NBA stil je sada evropski stil. Pokupio sam neke stvari u Americi, ali ovde ću uz trenera i stručni štab moći da naučim taj evropski stil da igram, što mi fali kao igraču, ali mislim da mogu da pomognem ekipi sa američkim stvarima koje sam pokupio za devet godina tamo – zaključio je Balša Koprivica.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike