Ovo su učesnici četvrtfinala Kupa prijateljstva: Derbi igraju Partizan i Dinamo

03.06.2021

17:58

0

Autor: Adam Štulić

Završena prva faza prestižnog turnira

Ovo su učesnici četvrtfinala Kupa prijateljstva: Derbi igraju Partizan i Dinamo
Copyright Promo/Kup prijateljstva

Utakmicama trećeg kola završena je grupna faza fudbalskog turnira Kup prijateljstva za igrače do 19 godina, koji je okupio 12 najboljih timova iz regiona bivše Jugoslavije.

Poslednje dve ekipe koje su obezbedile plasman u četvrtfinale su Partizan i Željezničar. Crno-beli su u poslednjem kolu pobedili Sarajevo sa 2:0, dok je Željezničaru bio dovoljan i bod u duelu sa OFK Titogradom, koji je završen rezultatom 1:1.

Veliko iznenađenje u poslednjem kolu napravio je subotički Spartak koji je pobedio favorizovani zagrebački Dinamo sa 3:1, pa se u četvrtfinale plasirao sa prve pozicije. U poslednjem meču dana Vojvodina je spektakularnim golom Branislava Milanova pobedila tuzlansku Slobodu 1:0.

Derbi meč četvrtfinala Kupa prijateljstva svakako je duel Partizana i Dinama, a uostalim utakmicama sastaju se: Spartak Subotica – Sarajevo, Vojvodina – Zeljezničar, Crvena zvezda – Sloboda Tuzla.

Rezultati – treće kolo: Partizan – Sarajevo 2:0 (35. Isailović, 38. Aćimović), Željezničar – OFK Titograd 1:1 (54. Jaganjac – 68. Mihaljević), Dinamo Zagreb – Spartak Subotica 1:3 (23. Duvnjak – 30, 42. Hrstić, 38. Miletić), Vojvodina – Sloboda Tuzla 1:0 (33. Milanov).

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike