Kup prijateljstva počeo u znaku mladog napadača Zvezde

01.06.2021

18:31 >> 18:33

0

Autor: Tanjug

Het-trik Kahvića protiv ekipe iz Podgorice

Kup prijateljstva počeo u znaku mladog napadača Zvezde
Copyright Promo/Kup Prijateljstva

Fudbalski turnir za igrače do 19 godina pod nazivom Kup prijateljstva, koji je okupio 12 najboljih timova iz regiona bivše Jugoslavije, počeo je danas na Zlatiboru.

Prvi dan turnira obeležio je snažni napadač Crvene zvezde Aleksandar Kahvić koji je postigao het-trik u meču protiv OFK Titograd u kome su crveno-beli zabeležili ubedljivu pobedu – 4:0. Kahvić je bio strelac prva tri gola, da bi konačan rezultat postavio Zvezdin kapiten Knežević.

Promo/Kup Prijateljstva

Partizan je na startu igrao nerešeno sa Akademijom Pandev 1:1. Makednoski predstavnik je došao u vođstvo preko Krstevskog, a bod Partizanu doneo je Stjepanović.

Pobede u prvom kolu još su ostvarile ekipe Slobode iz Tuzle i Spartaka iz Subotice. Tuzlanska Sloboda bila je bolja od Slobode iz Užica 1:0, dok je Spartak nadigrao banjalučki Borac 3:1.

Rezultati – prvo kolo: Partizan – Akademija Pandev 1:1 (43. Stjepanović – 33. Krstevski), Crvena zvezda – OFK Titograd 4:0 (19, 41, 45. Kahvić, 51. Knežević), Borac Banja Luka – Spartak Subotica 1:3 (60. Pušić – 2. Janković, 23. Andrić, 26. Rac), Sloboda Tuzla- Sloboda Užice 1:0 (3. Draškić autogol).

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike