Ovo je neki novi Saša Lukić: Srbin opet pogodio u dresu Torina (video)

04.11.2020

18:21 >> 19:20

0

Mladi srpski fudbaler postigao treći gol ove sezone

Ovo je neki novi Saša Lukić: Srbin opet pogodio u dresu Torina (video)
Copyright Profimedia

Srpski reprezentativac Saša Lukić igra u odličnoj formi poslednjih mesec dana! On je to potvrdio partijom u dresu Torina i novim golom, trećim po redu, ovoga puta u mreži Đenove, za pobedu njegove ekipe 1:2 (0:2).

Dušan Tadić fascinira fudbalski svet: Kako je to uspeo? (video)

Poveli su gosti preko Lukića u 10. minutu, da bi vođstvo duplirao Luka Pelegrini u 29. minutu. Umesto mirne završnice, “bikovi” su ipak dozvolili neizvesnost u poslednjim minutima kada je Đanluka Skamaka matirao reprezentatvnog golmana Salvatorea Sirigua u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

U poslednjim trenucima se čak i golman Đenove Matija Perin priključivao napadima, ali ostao je rezultat koji je Torinu doneo prvu pobedu u ovoj sezoni. Selektor Tumbaković mora biti zadovoljan igrom Lukića na stadionu “Luiđi Feraris”.  Mladi Srbin igra ove sezone ofanzivnije, mnogo bliže protivničkom golu, ali ta mala promena pozicije bila cena velike konkurencije na mestu zadnjeg veznog.

Zasad zamisao trenera Marka Đampaola daje rezultate, jer je procenio da bi mu Lukić iza leđa isturenih Andree Belotija i Simonea Verdija bio korisniji nego kao rezerva jednom od trojice zadnjih veznih. Bivši igrač Partizana postigao je treći gol u prvenstvu.

Tumbaković da ne brine za levi bok: Kostić spreman za Škotsku

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike