Hamiltone, slomio si srce dečaku! Britanac se baš obrukao, mali Kinez neutešan (FOTO)

21.12.2021

11:03

0

Autor: 24sedam

Zbog problematičnog završetka poslednje trke, u kojoj je ostao bez titule prvaka sveta, vozač Mercedesa nije došao na dodelu nagrada

Hamiltone, slomio si srce dečaku! Britanac se baš obrukao, mali Kinez neutešan (FOTO)
Tan2021-12-12_163047970_0 - Copyright Tanjug/AP

Britanac Luis Hamilton imao je "u džepu" osmu titulu prvaka sveta u Formuli 1, ali je ostao bez nje u kontroverznom poslednjem krugu trke u Abu Dabiju.

Ni on, ni njegov tim Mercedes, nisu se pomirili sa dešavanjima na stazi pa su odlučili da bojkotuju dodelu šampionskih trofeja FIA.

Nesportski svakako, a ispostaviće se i neljudski. Zbog Hamiltona, odnosno njegove odluke da se ne pojavi na dodeli nagrada, jednom dečaku je slomljeno srce.

Dobio je dečačić iz Kine po imenu Li Zu priliku da Hamiltonu uruči trofej namenjen šampionu u konkurenciji konstruktora. Za njega bi to bilo ostvarenje sna. Prilika da upozna svog idola.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Li ZHU (@zack_speed_racing)

 

Ali je san srušen. Tek tako. Odlukom Hamiltona da ne dođe na gala svečanost. Dečačić je ostao neutešan, a o njegovoj objavi na Instagramu priča se širom sveta.

- Zdravo, Luise. Toliko sam željno iščekivao da ti uručim trofej. Ti si najveći vozač - napisao je mali Zu uz tužni emotikon i jedno srce.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike