Haos u PSŽ! Mesi i Nejmar banče noću, Ikardi ima problema sa ženom, Geja neće da se vakciniše!

21.12.2021

10:12

0

Francuski L`Ekupi ističe da je atmosfera među igračima narušana, i da svako tera po svome

Haos u PSŽ! Mesi i Nejmar banče noću, Ikardi ima problema sa ženom, Geja neće da se vakciniše!
Copyright Profimedia

Fudbaleri PSŽ svaki dan su u centru pažnje francuske javnosti. Tako je L`Ekip objavio tekst u kojem iznose detalje njihovih života van terena, napominjući da svojim ispadima narušavaju atmosferu u svlačionici.

Pored tenzije nezadovoljnog Donarume, što je alternativa prvom golmanu Kejloru Navasu, odnosno povrede Ramosa, isplivali su novi detalji.

Noćni izlasci su jedna od najčešćih tema u Parizu, pa je tako Mesi, nakon osvajanja sedme Zlatne lopte, "bančio" sa saigračima do sitnih jutarnjih sati, a onda je zajedno sa sunarodnikom Leanderom Paredesom propustio trening.

Nejmar se takođe "ističe" van terena, pa je tako propustio da se pojavi na jednom marketinškom događaju organizovanom od sponzora kluba.

Među problematičnim je i Ikradi, zbog sukoba sa suprugom Vandom Narom, propustio je nekoliko treninga kako bi u Milanu otišao kod nje da moli za oproštaj zbog preljube.

Da probleme ne stvaraju samo zvezde, govori i slučaj Idrise Geja, jednog od mirnijih u timu.

Vezista je odbio da se vakciniše iz verskih razloga i pretio mu je desetodnevni karantin u Tel Avivu, kako je utvrđeno protokolom, ali je PSŽ uspeo da "ispegla" situaciju sa vladom Izraela.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike