Ekspanzija borilačkih sportova: TV Arena sport bez premca (VIDEO)

19.12.2021

10:02

0

Generalni direktor "Arena Channels Group" govorio povodom MMA spektakla koji je održan prošle noći u Beogradu

Ekspanzija borilačkih sportova: TV Arena sport bez premca (VIDEO)
65656 - Copyright TV Arena sport

Beograd je u subotu uveče bio domaćin spektakla u okviru "Brave CF", najbrže rastuće istočnjačke MMA organizacije, a TV Arena sport je partner.

Generalni direktor "Arena Channels Group" Nebojša Žugić rekao je da Srbija doživljava ekspanziju što se tiče borilačkih sportova.

- Doživljavamo ekspanziju borilačkih sportova zahvaljujući ogromnoj podršci pre svega predsednika Aleksandra Vučića, koji je pomogao i obezbedio nam sve moguće uslove da posle 43 godine dobijemo Svetsko prvenstvo u Beogradu, kao jedini grad koji je dva puta bio domaćin - rekao je Nebojša Žugić.

 

 

Posle Svetskog prvenstva nedavno održanog u Beogradu, glavni grad Srbije je u subotu uveče bio domaćin i MMA spektakla.

- To što je "Brave" odabrao Beograd i stavio ga na svoju mapu je od izuzetnog značaja. Ovakva manifestacija je nešto što će sigurno Srbiju još više podići na lestvici zemalja organizatora takmičenja u borilačkim sportovima. Brave je u ekspanziji i mnogo se od njega očekuje u budućnosti. Jako mi je drago to što su kao partnera izabrali Arenu i tek smo počeli i mnogo toga ćemo još uraditi zajedno - rekao je Žugić i dodao:

- Popularnost borilačkih sportova na ovim prostorima je izuzetno velika i očekujem sve bolje rezultate. Arena Channels Group jedan od zadataka je promocija sporta i vraćanje dece na sportska borilišta. To je jako bitno za budućnost naše nacije, stvaranje zdravih, normalnih i pametnih ljudi koji će sutra biti nosioci zašto da ne i nekih najvećih funkcija u našoj zemlji.

TV Arena sport
 

Generalni direktor se dotakao i drugih sportova čije direktne prenose gledamo na kanalima TV Arenasport.

- Što se tiče fudbala i košarke, tu smo bez premca u regionu. Od 6. avgusta kada bude odigrana prva utakmica Premijer lige na TV Arena sport, nemamo ravnog kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svetu. Biće pregršt i košarke, rukometa, odbojke... Domaći sport, naravno, uvek je akcenat na njemu, na regionalnim ligama. Biće mnogo, mnogo, i međunarodnog i domaćeg sportskog sadržaja. Našim gledaocima ostaje samo da uživaju.

 

 

Za TV Arena sport govorio je i predsednik MMA saveza Srbije Luka Nikolić, koji je naveo da "najbolje tek dolazi".

- Očekujem mnogo posle ovog događaja - istakao je Luka Nikolić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TV Arenasport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike