Direktor TV Arena Sport presrećan načinom na koji je ispraćeno SP u boksu: Poslali smo veliku sliku kakav je Srbija domaćin

09.11.2021

15:55

0

Autor: 24sedam

ovo je bio veliki test za našu televiziju - kaže Nebojša Žugić

Direktor TV Arena Sport presrećan načinom na koji je ispraćeno SP u boksu: Poslali smo veliku sliku kakav je Srbija domaćin
Nebojša Žugić - Copyright TV Arena sport

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u utorak je ugostio delegaciju Bokserskog saveza Srbije na čelu s prvim čovekom organizacije Nenadom Borovčaninom i osvajačem bronzane medalje na SP Vladimirom Mirončikovom.

Sastanku je, ispred TV Arena sport, koja je na sjajan način ispratila nedavno završen planetarni šampionat, prisustvovao direktor Nebojša Žugić.

- Uraditi ovakav prenos, imati 497 mečeva, pokriti to, poslati signal u 140 zemalja… Svi su oduševljeni, bilo je sjajno, prenosi su rađeni na neverovatan, euforičan način, sa puno emocije. Momci koji su prenosili su u nekim situacijama i preterivali, ali ovo je bio veliki test za našu televiziju i pokazatelj da možemo ovako veliki hepening da uradimo na najbolji mogući način, te da pošaljemo veliku sliku kakav je Srbija domaćin.

Žugić se zahvalio predsedniku Vučiću, kao i Vladi Srbije, što su omogućili da se takav događaj desi u našoj zemlji.

- Posle 43 godine ponovo smo bili domaćini SP, Beograd je jedini grad na svetu koji je dva puta ugostio najbolje planetarne boksere. Sve je to ispraćeno našim kamerama, i šta mogu drugo da kažem sem da sam presrećan – kazao je direktor TV Arena sport Nebojša Žugić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike