Izbo sudiju šiljkom po glavi, čovek završio sav u kopčama! Legendarni rvač tvrdi da mu je sve namešteno (UZNEMIRUJUĆI FOTO, VIDEO)

14.12.2021

13:23

0

Autor: 24sedam

Jezive scene iz ringa obišle planetu, sudija pokazao posledice nakon intervencije lekrskog tima

Izbo sudiju šiljkom po glavi, čovek završio sav u kopčama! Legendarni rvač tvrdi da mu je sve namešteno (UZNEMIRUJUĆI FOTO, VIDEO)
rut - Copyright printscreen

Kečeri su oduvek bili izvor zabave u Sjedinjenim Američkim Državama. U ostatku sveta nisu se toliko "primili", više služe za neko razbijanje dosade.

Ono kad baš ništa nemate da pogledate, pa hajde da vidimo i te "nameštene" mečeve. Bude tu svega, ali je ovih dana čak i za kečerske običaje sve prešlo neku nepisanu granicu.

Borac po imenu Devon Nikolson, poznat kao Hanibal, izbo je šiljkom po glavi sudiju na meču. I to tako da je čovek završio sav u kopčama.

 

 

Osude su odmah počele da pljušte, pa je čak i Pro Wrestling federacija objavila kako je otpustila Nikolsona.

Hanibal tvrdi da to nije istina, pa ne bira nazive kojima će počastiti vodeće ljude ove zabave.

- Mislim da su ljudi iz Pro wrestlinga "đubrad" zato što su saopštili da su me otpustili, a istina je da sam ja raskinuo saradnju sa njima. Treba znati da je na njima da obezbede sigurne rekvizite i pokriju osiguranje, ako žele ubadanje koje su unapred planirali - rekao je Nikolson, pa podrobno objasnio sve što se izdešavalo.

- Dobio sam mnogo pretnji smrću ovih dana posle snimaka koji su obajvljeni. Prvo hoću da kažem da iako stoji da su pokušali da me kontaktiraju to nije tačno. Moj telefon je lako pronaći, moju e-mali adresu takođe. Ima me na društvenim mrežama... Nisu ni probali da me kontaktiraju!

 

 

Sam incident je zapravo bio izrežiran, ali ne onako kako je to njemu predstavljeno.

- Taj sudija nikada nije sudio nijedan meč ranije. Jedini razlog zbog kog je dobio posao je da krvari! Meni su predložili da kreiram "efekat oružja" tokom meča, a alatku su mi dali kada sam ušao u ring. Očigledno je da se radilo o pravom šiljku. Sudija je i trebalo da krvari od posekotina, za koje pretpostavljam da ih je naneo sam sebi. Može se na nekim snimcima videti da rukama sakriva glavu dok se seče žiletom. Ako pažljivo pogledate snimak videćete da šiljak držim tako da mi ne izlazi iz ruke i da ga udaram donjim delom pesnice. Mislio sam da je tako.

Sa sudijom se sreo dan posle meča.

- Nije mi dao nijednu jedinu naznaku da se ne radi o njegovoj predstavi i da je zaista povređen. Nije rekao da prestanem, trebalo je da tu utrče i druge sudije da nas razdvoje. Iz nekog razloga, oni su ostali van ringa. Moj menadžer, odnosno moja devojka je na kraju bila ta koja nas je razdvojila. Pričao sam s čovekom sledećeg dana, u redu smo. On zna da nisam imao nameru da ga povredim, izvinio sam mu se, da je samo rekao da ga povređujem, ja bih stao. Kao što sam rekao on je trebalo da krvari, ja nosim masku i ne vidim ništa čudno da se dešava. Bio sam siguran da ga ne ubadam, da ga rukom štitim od uboda. Nisam mogao da znam da ga povređujem.

Da ne ulazimo u to šta je čija krivica, ne možemo da se ne zapitamo kome je uopšte palo na pamet da smisli da neko treba da krvari da bi sve to bilo zanimljivije.

Nama je svakako odvratno!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike