Rukometašice Srbije su se maksimalno borile i ponosan sam na njih: Selektor zadovoljan nakon eliminacije

13.12.2021

21:51

0

Srbija je takmičenje završila kao treća u grupi sa šest osvojenih bodova

Rukometašice Srbije su se maksimalno borile i ponosan sam na njih: Selektor zadovoljan nakon eliminacije
Uroš Bregar tokom meča Srbija - Slovačka - Copyright MN Press

Selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar izjavio je večeras, nakon poslednjeg meča Srbije na Svetskom prvenstvu u Španiji, da njegov tim nije zaslužio da sa dva poraza bude eliminisan.

Podsetimo, Srbija je u grupi savladala Poljsku i Kamerun, te se sa drugog mesta plasirala u drugu grupu u kojoj j ebila bolja od Crne Gore i Slovenije. Međiutim, poraz od Rusije i Francuske, koštale su naše ekipe višeg plasmana.

- Mislim da je raniji sistem takmičenja bio mnogo bolji. Sada smo dobili širinu i brojnost, ali ne i kvalitet. Doživeli smo dva poraza od olimpijskih šampionki i vicešampionki i nismo uspeli da se plasiramo dalje - izjavio je Bregar.

Bregar je rekao i da je večerašnji meč, u kom je Srbija bila bolje od Slovenije, ekipe koju je do preuzimanja srpskog tima, sa klupe predvodio, bio jako emotivan za njega.

- Veoma emotivan meč za mene. Sa dosta igračica Slovenije sam radio dugi niz godina. Drago mi je da smo pobedom završili učešće na Svetskom prvenstvu. Možda nemamo veliki individualni kvalitet, ali smo kao tim na visokom nivou. Devojke su se maksimalno borile i ponosan sam na njih -  rekao je Bregar.

Srbija je takmičenje završila kao treća u grupi sa šest osvojenih bodova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike