Zvezda potapa Nemce na startu: A ko se ne bi radovao Ligi šampiona?

27.10.2021

11:41

0

Vaterpolisti srpskog tima večeras sa Špandauom u 1. kolu elitnog takmičenja

Zvezda potapa Nemce na startu: A ko se ne bi radovao Ligi šampiona?
20210324akSubotic1 - Copyright foto: MN Press / ak

Posle svesrpskog duela u vaterpolo Ligi šampiona, u kom je Novi Beograd savladao Radnički iz Kragujevca sa 16:10, na red stiže i treći srpski predstavnik u najjačem klupskom takmičenju u Evropi.

Vaterpolisti Crvene zvezde večeras (20.00) dočekuju nemački Špandau 04 i veruju u trijumf pred svojim navijačima.

- Realne su šanse da pobedimo Nemce i da Ligu šampiona otvorimo na pravi način. Imali smo desetak utakmica do sada. U uzlaznoj smo formi i pred našim navijačima se nadam trijumfu. Špandau je iskusna ekipa, dugo igraju zajedno. Možemo da se nadmećemo, a ako navijači dođu u broju kao protiv Savone, onda će biti lakše. Vetar su u leđa, njihova atmosfera na tribinama je nesvakidašnja - rekao je Gavril Subotić za Sportski žurnal.

Trener crveno-belih Aleksandar Filipović naglasio je da je svaka utakmica u ovakvom takmičenju velika stvar za njegov tim.

- Radujemo se Ligi šampiona, svaka utakmica je provera snage naše ekipe, a verujem da smo zreli da ostavimo dobar utisak igrom i ostvarimo dobre rezultate. Možemo da pobedimo, tu nema sumnje. Jesu iskusni, sa stažom u Ligi šampiona, ali verujem da na našem bazenu, ipak, mi diktiramo sve. Ako ponovimo neke segmente iz duela sa Savonom i Novim Beogradom, i to u dužem periodu, pobeda neće biti daleko.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike