Reči svetskog šampiona odzvanjaju regionom: Mrzim ovo zlato, neću da učestvujem u podelama u našoj državi (FOTO)

27.10.2021

10:03

0

Četvrti put najbolji na svetu kaže da mu je ovo najomraženija zlatna medalja

Reči svetskog šampiona odzvanjaju regionom: Mrzim ovo zlato, neću da učestvujem u podelama u našoj državi (FOTO)
dimitar đorđijev - Copyright Prinscreen/Facebook/Dimitar Đorđijev

Najbolji je na svetu i to je upravo potvrdio po četvrti put u karijeri. Slavi ga cela država, ali kik-bokser Dimitar Đorđijev nimalo ne uživa u tome.

Naprotiv, ovaj iskusni borac pati zbog dešavanja u njegovoj domovini Severnoj Makedoniji. Zbog toga poručuje da mu je ovo "najomraženija zlatna medalja" u karijeri.

Dimitar je na svom fejsbuk profilu otkrio kako se oseća i šta će zbog toga uraditi, odnosno šta neće, nakon osvajanja titule. Zahvalio je na podršci i pozitivnoj energiji koju oseća kroz karijeru, a onda napisao reči koje žestoko odzvanjanju regionom:

 

 

- Nažalost, moram da vam kažem da je ovo najomraženija zlatna medalja koju sam ikad osvojio. Obaveštavam vas da ne planiram da prisustvujem ni jednom prijemu u Agenciji za omladinu i sport ni na organizovanom ili planiranom prijemu u Opštini Negotino. Sva moja gostovanja i planirani intervjui će biti otkazani, a zamoliću vas da ne objavljujete ni prethodno date - napisao je Đorđijev, pa završio "nokautom":

- Ovu medalju sam osvojio jer volim sport i volim svoju domovinu. Ne želim podelu koja je neizbežna u Makedoniji i ne želim da budem deo toga!

Đorđijev je dobio "bezbroj" komentara posle ove objave, a svi redom se slažu da je samo još jednom dokazao da ima veliko srce i da je veliki čovek.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike