Italijani nisu raspoloženi da dele Nikolu Grbića: Poljaci dobili odgovor Peruđe

09.10.2021

05:18

0

Nikola Grbić mora da reši pitanje svog statusa u klubu pre nego počne pregovore oko selektorskog posla

Italijani nisu raspoloženi da dele Nikolu Grbića: Poljaci dobili odgovor Peruđe
Copyright MN Press

Trofejni srpski stručnjak Nikola Grbić neće tako lako doći na klupu Poljaka, iako se u prvi mah činilo da taj posao zavisi isključivo od volje i prave procene čelnika njihovog saveza.

Ogromne rezerve prema ovoj ideji došle su od strane predsednika Peruđe, u kojoj Grbić ima stalni angažman i taj problem će nekako morati da reši sam Srbin ako u njemu i dalje postoji ambicija da zauzme mesto selektora.

- Jasno sam mu rekao da je borba u Seriji A i Ligi šampiona prezahtevna za vođenje Peruđe i poljske reprezentacije istovremeno i efikasno. Siguran sam u to - kaže predsednik Peruđe Đino Sirsi.

Predsednik polsjkog saveza Sebastijan Sviderski imao je komentar na reči Italijana:

- Razumem predsednika Peruđe, ali odluka je na Nikoli - istakao je on.

Grbić je i dalje prioritet poljskog saveza i jedini pravi kandidat sa kojim se pregovara. Iza njega postoji lista mogućih selektora, ali ni za jednog od tih stručnjaka se ne može reći da su želja Poljaka, već više bi to bila silom prilika doneta rešenja. 

- Svakako Sirsi ima drugačije mišljenje o ovoj temi. Ali Nikola Grbić je osoba koja će pričati o tome i odlučiti hoće li doći kod nas. On je taj koji želi i pokušaće da se dogovori sa klubom. Tada možemo započeti razgovore - rekao je Sviderski.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike