Mekgregor javno ismejao Habiba zbog ring devojaka: Irac sve začinio čuvenim Simpsonovima (FOTO)

31.08.2021

19:49

0

Irac nema mira ni van borilišta

Mekgregor javno ismejao Habiba zbog ring devojaka: Irac sve začinio čuvenim Simpsonovima (FOTO)
Copyright Konor Mekgregor, Tanjug/AP Photo/John Locher

Čuveni irski borac Konor Mekgregor javno je ismejao i isprozivao legendarnog Habiba Nurmagomedova.

Ruski fajter je nedavno kritikovao jedan od zaštitnih znakova borbi širom sveta, takozvane ring devojke, koe prilično oskudno odevene najavljuju runde šetajući po borilištu.

– Ne želim nikoga da uvredim, ali ring devojke su najbeskorisnije u borilačkom sportu. Koja je njihova svrha? Zašto ne bismo na ekranu prikazivali koja je runda. Zndam da je to deo istorije sorta, ali istorija nam je pokazala mnoge greške na kojima treba da učimo – rekao je Habib.

Habib Nurmagomedov, Profimedia

Naravno, nije mnogo prošlo, valjda koliko mu je bilo potrebno da pronađe epizodu koje se setio, a stigla je reakcija od Mekgregora. Poslužio se Irac scenom iz popularne crtane serije “Simpsonovi” aludirajući na to da Habib ne sme da gleda obnažene devojke. Na fotografiji stoje i imena poznatih ring devojaka Brtini Palmer i Arijane Seleste.

Pročitajte još:

Zanimljivo je da su se u polemiku uključili i drugi borci, a član kuće slavnih UFC Majkl Bisping stao je u zaštitu devojaka i suprotstavio se Nurmagmedovu podsećajući ga da devojke samao rade svoj posao i da ih treba pustiti da zarađuju novac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike